Clabots

Aanbod - Hulploket Clabots Advocaten.

Indexatie huurprijs.

Moet u uw huurprijs indexeren ?

Wij bieden een dienst aan waarmee wij u binnen de 24 u. , op voorwaarde van volledigheid van uw dossier, een correcte modelbrief met huurindexatieberekening voor u opstellen.

U meldt uw vraag waarop u van ons onze voorwaarden bekomt alsook en meteen een checklist van gegevens die u ons dient over te maken.

Dezelfde dag nog behandelen wij - op voorwaarde van volledigheid van uw dossier - uw vraag tot indexatie. U bekomt een te verzenden modelbrief of wij schrijven uw huurder rechtstreeks aan.

Contacteer ons

Registratie syndicus KBO.

In het KB van 15 maart 2017 betreffende de nadere regels voor de inschrijving van de syndicus in de Kruispuntbank van Ondernemingen

Elke vereniging van mede-eigenaars is vanaf 1 april 2017 verplicht de gegevens van haar syndicus in te laten schrijven in de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO).

  • Wij hernemen dat dit los staat van de mogelijke verplichting van uw syndicus om zelf een KBO nummer te voeren.
  • Het betreft de loutere "koppeling" van uw syndicus aan uw VME.

Uiterste datum om hiermee in ELK GEVAL in regel te zijn, is 1 april 2018!

Wij bieden een hulploket aan waarmee wij dezelfde dag, op voorwaarde van volledigheid van uw dossier, het nodige voor u kunnen doen. Ook na 1 april 2018 zullen wij dit blijven aanbieden.

U meldt uw vraag waarop u van ons onze voorwaarden bekomt alsook en meteen een checklist van gegevens die u ons dient over te maken.

Dezelfde dag nog behandelen wij - op voorwaarde van volledigheid van uw dossier - uw inschrijving.

Contacteer ons

Op zoek naar een expert in vastgoedrecht?

Maak een afspraak

Copyright © Clabots Advocaten 2018   |   Webdesign by DOCOM

* Ebvba Advocaat Clabots Astrid, O.N.: 0476.656.911