Blog

Vacature - eerstejaarsstagiair vastgoedrecht

Vacature - eerstejaarsstagiair vastgoedrecht

Bij Clabots Advocaten zijn we niet zomaar op zoek naar een eerstejaarsstagiair, we zijn op zoek naar een vastgoedvirtuoos-in-spe, iemand die klaar is om zijn of haar kennis in vastgoedrecht naar een hoger niveau te tillen. Daarbij bieden we je de unieke kans om op academisch niveau bij te dragen aan rechtskundig onderzoek, modelteksten uit te werken en een eigen up-to-date digitale databank bij te werken.

 

Ons vakgebied

In een steeds sneller veranderende maatschappij zijn ook “wonen” en “vastgoed” onderhevig aan een stevige transitie. Renovatiedossiers, nieuwe woonvormen... bemoeilijken vandaag menselijke interacties omdat veel verschillende belangen spelen. Clabots Advocaten zet zich in om op het gebied van vastgoedrecht en in het bijzonder mede-eigendom (appartementsrecht) en bouwrecht te informeren, te bemiddelen en waar nodig te procederen.

 

Waar maakt Clabots Advocaten het verschil?

Onze focus op intermenselijke relaties en de communicatie tussen de verschillende actoren in vastgoeddossier. Een interesse voor bemiddeling als alternatieve geschillenregeling is dan ook een pluspunt, een passie voor ons vakgebied een vereiste. Jouw gedrevenheid is essentieel om mee te schrijven aan ons verhaal.

 

Wat bieden wij?

Een competitief salaris en echte doorgroeimogelijkheden binnen ons kantoor. Klinkt goed, toch?

 

Klaar om het verschil te maken in de vastgoedwereld? Stuur dan je kandidatuur door naar s.verbeemen@clabotsadvocaten.be